Valborg !

Hinner inte blogga idag eftersom det är valborg..;)

                                                                                         


.



Hej alla älsklingar!
Gud så snabbt och smidigt skolan gick idag, hann med att göra mycket för en gångs skull. Jag gjorde också so-provet som jag hade kvar. Hmm, bara ett enda prov kvar att plugga till. Sen har jag bara dom sista nationella muntliga. Gud vad härligt det är nu i slutet.
Efter skolan så satt jag i bibblan med älskling och Oliver, bara för att vara snäll och va sällskap.
Sedan drog jag till pappas jobb, vi åkte och åt glass och sedan kom mamma och plockade upp mig. Av henne fick jag en superduper fin sak..;) Ä-N-T-L-I-G-E-N. Vad tror ni att det är ?

hmm vad kan det va ? :)

 

Converse med smal sula, högt skaft. Me like.
Från scorett, 699 :-

                                                                                         


Onsdag.

Hejsan.
Sorry för att jag helt och hållet struntade i bloggen igår..men jag hade inte tid för jag va med Josef och Fegge.
Hmm, idag kan jag inte påstå att bloggandet va igång hehe, jag har verkligen inte tid. Iaf, idag har jag varit med Casper,Oliver och Emma. Vi gjorde ju inte så mkt eftersom det regnar ute ^^ men men , det är trevligt att bara ligga och snacka oså vissa dagar med..;)
Imorgon ska jag iaf rida ordentligt, för i helgen ska jag tävla.
Jag kanske uppdatera mer ordentligt imorgon, annars skjuter jag på det tills helgen. För jag har fullt upp nu i veckan och valborg. Pusshej!♥

 min favvotröja just nu..hiihi.;) 

                                                                                         

Måndag

Hej alla mina kära bloggläsare.
Idag skulle jag va med världens bästa päronsnurr. För er som inte visste det så är det josef. Men han va tyvärr sjuk idag så det blev att höra med Oliver och Casper. Dock kunde inte dom tyvärr.
En dag utan att va med någon skulle kännas förfäligt..så jag satte mig och väntade på att Becca skulle sluta sin sista lektion. Som sällskap fick jag Alice,Moa och Ida. När jag väntat på Becca i 40 minuter så får jag reda på att hon skulle till stallet. Så det blev att va med bara Alice. Så vi åkte hemmåt, hämta pengar och senare drog vi ner till Stallis för att köpa årets första mjukglass och sitta ute och äta..jag vet att jag är sen ).
Efter god glass så drog vi vidare till Ica och fick för oss att köpa godis,tuggummin och massvis med ***** ***** saker. Hmm, jao vad kan dety betyda ? Jo vi köpte massvis med Hello Kitty saker. Haha för hon är så himla söt..;)
Ikväll blir top model med Becca, och imorgon skola som vanligt.
Jag bjuder på härliga bilder från Alice och min dag.


Vänster: Alice Mitten: jag Höger: Moa

Första mjukglassarna.

 Hello Kitty glass ^^,

 Mer glass..

 Godis..

 Ursöt väska & Alice ^^

 Naw, gulliga plåster, eller hur ? ;)

Dock letade vi överallt efter tandborste med Hello Kitty. Fanns ingenstans tyvärr hihi.

                                                                                         

Myskväll + pärlan.


becca tog tag i sin mobil, skrev ett sms och klickade stadigt på skicka knappen. Hon ville mysa meed miig , ohyeah. Jag blir inte ensam inatt , wiho. Så nu ska hon blogga..ciao ! ;)

http://beccaliinder.blogg.se
 dagens pärla.
                                                                                         


vakna,stress,tävling,tråkigt.

aao har ingen lust med blogg idag.
jag vakna tidigt , hjälpt till på tävlingen, ont i min läpp, har bränt hela ansiktet så det svider as hell, och jag jobbade som ett as ute på banan. Jag ville ha myskväll med nån ikväll. Som faN att ingen vill ha med mig. Det är så jävla extremt tråkigt när ingen har lust eller inte hör av sig.
Joo jag ringde Oliver..han ville men hade ingen bil. Hoppas han skaffar moppe snart asså. Annars så kom jag hem för ett tag sen..ätit och så. Hamnade här och som sagt inget blogghumör idag. Fast egentligen skulle jag kunna blogga om tävlingen o bjuda på najsiga bilder, grattis till oss som tog andra platsen, jäjj. men bloggar om det imorgon.
Jag får ha myskväll med mig själv då, känns helt meningslöst.
Har inte bestämt nåt speciellt imorgon , vill att casper ska va med mig <3 så jag bestämmer inget. Dock skulle emma , becca och alla mina andra vänner hjälpa till på tävlingen imorgon..jag orkar inte faktiskt. Mina ben är utpumpade och kinderna bränner och läpparna svider.

Tappade mobilen idag, som vanligt alltså.. jävla oturs-människa är jag. Under den tiden hade ...ingen försökt få tag i mig, gud va älskad jag känner mig jäjj.

sorry för mitt älskade humör idag, faktiskt glad haha men bara trött. Jag vill mysa ;)

Tävlingsryttare?!

Hejsan igen.
Har nu kommit hem från träningen i stallet..
Träningen gick superduper bra som vanligt. Efter va det också som vanligt, fixa hästen och dra sig hemåt. Innan jag hann slänga in mig i bilen för att åka hem så ropar mamma på mig att komma in igen. Då säger hon att tävlings jackan har kommit och jag blir jätte happy och springer in för att hämta den.
Dock när jag tar upp den och läser på texten på ryggen så står det LAGHOPPNING PONNY. Och jag tänker; what?! Jag är inte med i nåt lag på ponny..
Då säger Lisa (tränaren) att det va det ändå trycket dom gjorde. Och jag bara: vafan, asså jag vill inte betala flera hundralappar för en jacka som inte stämmer. Jag ville ha texten: ÅRK's tävlingsryttare.
Men självklart så kunde inte det tryckas så jag får väl använda jackan med Laghoppning ponny på.
Men den fungerar ju i höst att använda i div.II. Om jag har kvar min häst då..;)



missnöjd..

Dock är jag riktigt stolt över mig själv som haft en sån bra uppdatering mitt i veckan nu, trots alla läxor och prov.:)

                                                                                         

Hemma från skolan

Hej allihopa.
Nu är jag hemma från skolan, har gjort svenska provet idag. Det gick nog hyffsat bra iaf.
Efter skolan och massa pussar på min älskling så skjutsade Izza ner mig till torget..mamma väntade där på Sandelius för att skjutsa hem mig. Såklart så köpte hon lite gott till mig också, hihi. När jag ätit upp det så gick vi in på Ica för att handla. Självklart fick jag med mig hårfärg hem. Jag har aldrig direkt tyckt om märket..men jag testade den förra gången och blev nöjd med färgen så det blev samma nu igen.
Så det blir att färga håret nån dag nästa vecka.
Nu när jag är hemma är det såklart bloggen som gäller, och om ett tag blir det stallet och träning.
Jag hoppas att jag får fira 9 månader med min älskling ikväll eller imorgon..;)
Kollade precis ut genom fönsret en snabbis..usch. Det haglar..

Blir kanske mer uppdatering ikväll. Får se, det beror på vad som händer.

Hoppas ni får en fin kväll!♥





                                                                                         

23 april.

Hej.
jag gör ett mobilinlägg från skolan idag för att jag ska se om det fungerar. Ikväll så har jag träning som varje fredag.

9 MÅNADER MED VÄRLDENS FINASTE IDAG :) JAG ÄLSKAR CASPER MEST <3

Ta hand om mig själv.

Jag fortsätter med min "ta hand om mig själv kväll". Än har jag bara hunnit med att måla naglarna haha, för jag va tvungen att hänga med Moa hem till henne och få pengar hon va skyldig mig hihi. Så snart ska jag ner och sola, och köpa hårinpackning. Sen ta ett varmt bad och avsluta kvällen med tv-mys med Becca. Ajuste, jag ringde frisören förut. Jag fick en tid precis innan skolavslutningen, lyxigt bra dag, hihi. Ska försöka få tag i en tjej som ska fixa mina naglar sen med, jag vill ha en tid innan skolavslutningen där med. Så dom är extra snygga då.:)
Så himla mysigt!♥
Schwartzkopf Gliss, jag brukar dock använda en från frisören..men när den är slut så passar den här perfekt. Den är inte dyr & den luktar jätte gott;)


BRUKAR NI HA EN "TA HAND OM DIG SJÄLV DAG"?

                                                                                         

Torsdag

Hejsan
Gud va tråkigt väder det är ute, det är verkligen ett väder man inte blir glad av.
Men efter skolan började jag sakta hemåt..jag hann knappt utanför skolan så ser jag Moas pappa och Moa. Så dom va gulliga och körde hem mig ^^,
jag fick självklart med mig Moa hem också,hihi.
Så när vi kom hem så åt vi lite och moa fick smaka mina och Becca's cupcakes vi gjorde igår. Jag kan lägga in en bild på en söt "fake" cupcake..hihi vi hade ingen p-ost hemma så vi tog grädde haha. Men det blev gott ändå.
Ajja, jag har varit snäll mot mamma och hjälpt till lite hemma med småsaker som hon inte hinner med ikväll. Så nu sitter jag och Moa här. Jag vill ut, men det är så trist väder ute som sagt..
Så vi får va inne och kanske spela Wii eller något.
Annars ikväll (när Moa ska till stallet) så ska jag nog ha en "ta hand om mig själv" kväll. Typ ta hand om mig själv. Ska nog faktiskt bada också hihi;)

Jag ska nog blogga mer sen för jag har ingen häst idag heller.
Hoppas ni alla får en bra dag!♥

 Den va jätte god.♥

                                                                                         

Onsdag 21 april & summer outfit 2

Hej alla kära bloggläsare.
Idag är jag frisk och va i skolan. Det gick fort och va riktigt kul faktiskt för en gångs skull..
kan bero på att min pappa är så himla snäll och ska köpa converse till mig och iphone-tillbehör i Polen. Dessutom vill jag åka till Japan med pappa, helst till Tokyo och shoppa. Det kommer han gå med på, det vet jag, för han är så snäll mot mig ^^,
Annars nu efter skolan blev det att åka hem hit till mig med Becca. Vi har ätit lite och nu bloggar vi såklart, sen ska vi nog ut och hitta på något kul. Ikväll blir det att se på Anna Anka söker assistent och Andra Avenyn.
Jag bloggar mer sen sötnosar.
Glöm inte att era fina kommentarer är som sockret i sockervadden..;)

Nu har jag bytt till Ginatricot för att göra en summer outfit. Dock tycker jag inte att dom hade så himla snyggt inne just nu asså..men det kommer nog in roligare sommar kläder snart! :)



Hiss eller diss ? Själv ger jag faktiskt en diss till Gina.

                                                                                         


Tisdag

Godmorgon.
Som sagt så mådde jag inge vidare igårkväll, och kände mig lika kass imorse när jag vaknade. Så det blev bara en snabbis upp ur sängen för att säga till mamma att jag va hemma idag från skolan. Hittade också pappa hemma, det va ett tag sen, men nu va han tydligen hemma..det är skönt.
Det har ju inte gått så långt av dagen så det finns inte mycket att skriva om, jag har bara hunnit med att ligga i sängen och lyssnat på musik, smsat lite och suttit vid datorn och fått i mig lite frukost.
I eftermiddag får jag tvinga mig själv till stallet för att rida på Dee, det får bli att rida ut för jag kan inte anstränga vänster foten. Jag kan berätta varför: Igår när jag va med Emma och Becca så hoppade jag runt på Emmas kryckor och tillslut hade jag sån fart att jag hann inte lyfta foten från asfalten så den släpades och jag drog upp halva foten kändes det som, fast mina vita strumpor blev röda haha.
Annars sitter jag och vet inte vad jag ska hitta på, hoppas jag kommer sluta må illa snart.
Runt tolv ska jag ringa Gisela om sommarjobb på Gunnorp, så jag hoppas det kommer gå bra..jag bloggar om det senare.

Jag skrev i tidigare inlägg att jag ville ha en mysdress eller nåt skönt man kan slappa i. Nu har jag hittat shorts som jag typ letade efter..


Jag tycker rosa, vilken färg tycker ni..? ;)

                                                                                         

I mina tankar just nu..

sorry för min fula blick..;)

Nu har kusinerna och mormor varit här, dom åkte nyss och nu ska jag försöka hitta något att ha på sig imorgon..men har så mycket annat att tänka på. Har också glömt läxorna idag, men jag skyller på att jag har mått illa hela kvällen, får väl se om det blir skola imorgon..men det tror jag nog.
pusssss.

                                                                                         

Måndagen 19 april

Hej.
Jag kom nyss hem med Emma från en jobbig dag i skolan, eller den va inte så himla jobbig egentligen, men den va bara rent allmänt tråkig och jag har jätte mycket att göra..fast det känns som ingenting blir gjort. Menmen , nu sitter vi här och väntar på att Becca ska komma hem från skolan. Vene vad vi tre ska hitta på sen, men nåt plugg måste nog göras också! Hmm, finns inte mycket att blogga om idag eftersom jag varken har häst eller det hänt något speciellt idag eller det kommer inte hända heller. Joo okej, ikväll kommer mormor och mina kusiner hit och firar Carl..blir iaf jordgubbstårta..och det blir nog över till imorgon så man kan slänga i sig en bit imorgon med..;) Säg grattis till honom.

 helt ointressant bild haha. Hoppas min älskling kryar (L)

                                                                                         

Söndag

Hej alla läsare.
Blev att sova ganska länge idag (för att tävla). Så det blev att gå upp nio, och ca tio va jag ute i stallet med Emma och fixade Dundee. Vid typ elva åkte vi mot Finspång, jag skulle bara starta en klass för det fanns ingen högre än Lc och klasserna under va div III, och det får inte jag starta. ( för jag har startat div II )
Så det blev ganska mkt stress på tävlingen eftersom min lilla hästskötare hoppar på kryckor, " tack vare " min häst. Men det va världens konstigaste och lustigaste domaren i min klass, hon sa att en tjej rev och skulle avbryta sin omhoppning för hon hade rivit , när tjejen inte ens hade ridit och aa gud..snacka om förvirrad domare. Men jag gillade inte riktigt underlaget. Men men sak samma. För mig gick det iaf bra, många hästar hade vägrat och bråkat inne på banan, men min lilla pojk va duktig och skötte sig, dock fick han inget grepp i underlaget i en sväng så vi kom lite fel på ett hinder, så det blev 4 fel i grunden, ajaj. Men vi hamnade på plats 5 av 4, tyvärr ingen prisplacering men min bebis är så himla fin och duktig så det va riktigt bra gjort. Jag älskar honom.

Annars nu när jag kom hem så blev det snabbt in i duschen och nu har farmor och farfar kommit för att fira min bror som fyller år imorgon, då kommer också mina kusiner och mormor och firar honom.
Har inte hästen imorgon så det får bli att ta tag i läxor och sånt bland annat.
Nu ska jag också göra lite läxor och sen senare ska jag och Becca kolla på Wipeout tillsammans. Hoppas ni haft en bra helg, det har iaf jag haft..;)


                                                                                         

Mysdress.

Nawe, sitter och kollar runt efter en söt mysdress, men det är ganska svårt att hitta det jag letar efter, det ska va mjukt och fluffigt och det ska verkligen va nånting sött som man går i på kvällen när man slappar eller myser ;)



kommentera..


                                                                                         

fredag / lördag (mys)

Hej & jag ä ledsen för jag bloggat skitdåligt nu i veckan.
Men nu ska jag berätta vad som hänt från och med igår tills nu..
Igår så va det ju fredag och np i skolan på morgonen, sen va det väldigt slappt och jag slutade vid tre. Efter det hämtade mamma mig i skolan och vi åkte och handlade och sedan hem så jag kunde byta om innan min träning. Vene hur jag ska beskriva träningen , men självklart gick det as grymt bra..haha förutom när Dee fick lite spatt och hoppade snabbt åt sidan och gjorde någon konstig sak så jag hängde med ena benet över hans hals och resten av min kropp hängde, hah. Aa och han ökade farten mer och mer, så jag gav upp att hänga där o se ful ut så jag slängde mig av i farten och ställde mig på benen, och självklart ska han sparka mig på mitt knä jag har ont i. Och på 10 sekunder så va jag redan uppe igen och hopapde igen, hiihi.
Sen på kvällen så blev det talang och modern family (nått nytt) och massa mys med Ida, Becca, Moa och Emma. Sen på natten drog Becca & Ida hem, så emma och Moa sov hos mig för vi skulle ändå till stallet idag på morgonen.
Så nu blir det väl att börja berätta om den här lördagen. Jag, Moa och Emma gick upp halv tio typ (emma väckte mig o moa i våran skönhetssömn) haha. Så vi drog oss upp sakta men säkert och åt frukost. Sen blev det full fart hem till Becca och hämta henne , sedan cykla vi alla neråt och handlade till påskgrejen i stallet..lite efter påsken men men. Middagen va god, vi hade spökvandring i källaren och hade grymt kul. Vi gick också ut i skogen och försökte bryta oss in i en jordkällare, haha det va spännande..

Sedan blev det att rida igenom hård dressyr på dundee, och efter det att rida ut på honom så han fick springa av sig..han va duktig. Och imorgon ska vi ju tävla i Finspång så jag gjorde iordning honom, duschade honom och massa.
Sen kom jag och Emma hem trötta, duschade och åt god mat. Nu har Ida kommit och vi sitter och kollar på "JAKTEN PÅ JULIA" ?! aa det suger. Men sen sätter vi på en film och bara slöar.
Jag bjuder på lite bilder från idag..kanske inte skit roliga men men hihi;)
 mee today, mjoo dax att färga håret snart..
  läskig källare..
 söta moa..



                                                                                         

torsdagen den 15 april..2010 (tack o lov)

Hejjsan.
Jag ä ledsen för jag inte bloggat idag eller knappt bloggat alls nu under veckan, men asså jag har inte haft tid eller ork. Men nu i helgen ska jag ta tag i bloggandet igen, jag måste få skylla på alla läxor som är just nu och det är klasströjor och det är klassmiddag o klagande hos rektorn och en massa i skolan så det får bli en ursäkt. Jag fattar verkligen inte hur min skola tänker ?! Hur fan ska vi alla 9: or hinna med på torsdagen? Först är det klasskamp hela dagen, j*vligt roligt att springa omkring där och bli smutsig och äcklig, sen får man 1 timme på sig att duscha,föna håret,platta håret,sätt upp frisyr,sminka sig,fixa klänning,äta och bara rent allmänt så tar det 1,5 timme för mig en vanlig dag att göra mig iordning..hur fasen ska jag hinna på 1 timme när man ska va extra snygg då?! asså herregud.

Haha, annars idag så va det skola..hmm jo det va slappt jobbigt att tänka..men efter jag slutat så drog jag hem..mötte emma på vägen hem så hon hängde med mig hem och åt en bulle var sen blev det att åka tillbaka till skolan igen för att va med Casper & Oliver..vi va mest ute och hitta på massor saker, vi va typ överallt så jag orkar inte rabbla upp alla ställen, men jag kan bjuda på några fina pics sen.
Iaf, sen åkte emma hem för att rida lektion och då traska oliver,casper och jag hem till casper igen. Och då skulle Oliver plätsligt hem och Casper skulle äta..så jag väntade på att Casper skulle äta upp och att mamma skulle svara så hon kunde hämta mig. Sjukt härlig dag, och jaag vill ha helg.
Imorgon ska jag va med Ida efter min hoppträning och på lördag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Söndag ska jag tävla iaf, hihi önska mig lycka till jag kommer vinna (y). men men nu ska jag slappa, se på tv och göra spanska glosorna.
Jag tänker inte blogga utan att skriva hur underbar min kille är, hur han orkar med mig även om jag är lite hur som helst ibland. Att han står ut med mig är ett under,för att han är så underbar. Jag älskar Casper mest av allt, idag,imorgon,föralltid. ;)<3


 min mask<3

                                                                                         

Onsdag.

Att blogga på vardagar är nog inte min grej..;)

tjo, gud va trött jag är idag..men kom iaf nyss hem , ska äta nu ..känns som det va flera år sen..men sen idag ska jag leka med josef, ska möta honom  vid lekparken om lite mindre än en timme hihi. vene vad vi ska göra.. han ville va offret som får va den första som jag skjutsar på moppen på typ 2 månader, har typ glömt vart bromsen o allt sitter. men men aa vi kanske slår ihjl oss men vi lär ju överleva ?hoppas jag iaf :) men annars höll jag humöret hela förmiddagen till lunchen för då fick jag inte i mig nått och då sacka jag ihop å aa, nu börjar jag piggna till av maten.
Iaf glad att jag fick pussa på min älskling idag, det har jag saknat :)

nån leka imorgon? SKICKA sms , :D


                                                                                         


Tisdag.

Hej..;)
Seg dag i skolan, äntligen kommit hem och jag och emma har nyss ätit. Vene vad jag ska skriva idag för jag har inte mkt att säga. Joo, idag eller imorse i skolan fick vi våra preliminära gymnasiegrejerna hehe, jag kom in på allt jag ville och alltså frisör som förstahandsval. happy jäjj. Ville ha nån att fira det med idag, Emma hörde av sig..vilket va ganska kul. Aa snart ska vi åka ut till stallet för jag ska klättra med Dee..hoppas han orkar hihi. Men ikväll blire bara ta det lugnt & göra läxor för jag är himlans trött :/
Nån som vill göra något med mig imorgon, skicka gärna ett sms..
Ingen bild på dagens outfit, jag är bara för lat för det, sorry b*tches.



Jag vet att jag inte är perfekt, men jag hoppas jag är det för dig.

                                                                                         

Måndag

Hejj..;)
Skola idag och det gick rätt snabbt. Va på något möte i 2 timmar i slutet och sen vart det att vänta på Becca med Moa. När Becca sluta åkte vi hem hit och åt.
Annars så ska vi väl hitta på något kul och sen ska vi till stallet runt halv 5..
Amelia,Becca och jag ska rida ut vanliga rundan, roligt.
Jag får väl se hur mycket mer bloggande det blir idag, annars blir det väl en dålig bloggdag, hihi.

                                                                                         

Söndagkväll.

Hej hej.
Gud vilken varm & härlig dag det varit. Nu till kvällen grillar vi, mums. Och jag sitter här & slöar. Jag kom hem från stallet för ett tag sen, hoppade in i duschen och hamnade här. Jag har suttit och lekt lite i photoshop för att lära mig mer och det går lite framåt iaf. Jag säger fortfarande att jag håller på med en hel design, jag är bara inte riktigt nöjd & klar med den än så ni får stå ut med mina enkla headers.
Jag tror inte det där med frågestund va min grej så jag tänker nog inte ha nån sån..istället ska jag fortsätta med summer outfits. Jag kommer ta av kläder jag själv har och kläder på nätet som är väldigt snyggt och somrigt.
Så jag hoppas att ni får en bra kväll och massa mys.♥
(Svar på en anonym kommentar, den randiga t-shirten har jag köpt på GANT, tror den kostade 899:- )


- krokodilpräglat skinn (me like)
- 5999 :-
 

Dessa grymma stövlar ska jag köpa, medans tretorn kan slänga sig i väggen, b*tches.




- jag har haft två stycken (svarta & blå) båda skitstövlarna har gått sönder.
- Så gummistövlar kan gå och dränka sig i pölar medan krokodilskinnet kan komma fram..;)

                                                                                         

summer outfit 1

Jag tänkte göra lite härliga outfits, och jag skriver bara priser eftersom jag kommer hålla mig till en butik i taget. Just nu så blir den första outfiten från H&M. Det är ett enkelt linne & ett par behagliga shorts av jeans. Lätt att använda men som ändå är jäkligt snyggt. Under bilden är länkar till kläderna..;)

jeansshortsen - http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DIV_DAM_BYX&shoptype=S
linnet - http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DIV_DAM_BYX&shoptype=S

jag kommer absolut lägga in fler outfits nån dag, hade bra puss. (L)
                                                                                         

Söndag & lovets sista dag

Hej bloggen.
Jag vaknade precis och tänkte va snäll och låta Moa sova ut.
Idag ska jag bara ta det lugnt, jag måste verkligen ta tag i So:n så den blir gjord.
Eftersom jag nyss vakna så har jag ju inte mycket att skriva. Tråkigt att det är sista dagen på lovet, jätte tråkigt ju. Det gick fort men det va kul.

Jag har en fråga till er:
Tycker ni jag ska ha frågestund ? :)


Kommentera om ni tycker att jag ska ha det..;)

                                                                                         

Busfabriken.

Heej.
Sorry för dåligt bloggande idag men ibland har man sånna dagar. Idag har jag vaknat & varit mega trött. Jag och Moa låg och såg på film halva natten & fyfasen vad jag grät.. jag trodde att jag skulle svimma efter ett tag..filmen va i ca 3 timmar och jag tjöt nog i 2,5 timme :/
Så moa skulle gå upp halv 8 för att dra till stalet och hoppträna. Så då slet hon mig upp och jag hade mega svullna ögon..huhu tyck synd om mig.nej.
Så jag gick och la mig, och vid 10 vakna jag av en massa ljud från carl & melle så då slet jag mig upp ännu en gång och åkte till stallet. När jag kom hem så fick jag veta att mamma & pappa skulle åka till Motala för att köpa möbler så jag & Moa fick skjuts in till busfabriken , ganska kul att bara få springa av sig och leka lite hihi. Men mina ögon är som sagt skapligt sönder hehe, och benen värker som fasen. Moa brände 200 kr på gosedjurs automat och hon fick inte upp något , haha ! Lite tråkigt va det att vi va själva, vi hade bestämt att göra något med oliver men han svara inte när vi nämnde busfabriken , tråkigt .. han missade nåt roligt där..


Annars lite info om min lördagkväll så blir det mys med moa, vi ska bygga nåt konstigt över min säng hahaha vet inte vad vi bestämde. Vi ska nog sätta på nån film ikväll, och jag hoppas inte att det blir nån sorglig för jag orkar inte gråta mer nu asså.*sadface*
Men nu ska jag sticka & äta god mat med familjen och kolla på tv, bara ta det lugnt ;)
                                                                                         

Fredagsmys.

Yes, äntligen fredag & det betyder ju fredagsmys. Jag har redan varit ute i stallet och haft mys med bubben, på träningen gick det så grymt bra så jag är riktigt glad över det. Kvällen kommer tillbringas med moa & sen senare mot natten kommer Jossan hit med. Fast det beror ju på när hon och Jonte myst klart hihi. Men jag ska gå och möta Moa nu och vi ska hyra film & sen se på solsidan. Vi ska bara ligga & slappa ikväll. Gud va skönt ! ;)
Stackarps Dundee <3
                                                                                         

Godmorgon

Godmorgon alla gulliga läsare.
Jag vaknade just för ett tag sen, och jag har sovit helt okej inatt. Sov bredvid Moa & hennes säng är inte för stor..men den är mjuk & skön ändå hihi.
Just nu ligger hon i sängen och spelar på min mobil & jag sitter här såklart. Jag ska hjälpa henne hur man laddar ner en testversion av photoshop. Hoppas nog vi ska gå ner och äta om ett tag, för jag börjar bli lite smått hungrig.
Jag hittade hennes urgulliga Hello Kitty tofflor, hiihi dom är såå himla sköna & mysiga att gå omkring i. Tror nog jag kommer "råka" packa ner dom i min väska innan jag ska hem sen.
Jag & Moa kommer nog va hela dagen , eftersom varje fredagkväll har vi hoppträning för Lisa. Hoppas det kommer gå bra, därför som ni vet så bloggar jag efter min träning ett litet inlägg.
Men måste lägga till att jag älskar fredagar, gör inte ni det också?
Sånna här tofflor vill jag med ha !



Dom är så himla mysiga ! Och en fråga till alla läsare, vad ka ni göra ikväll ? ;)
                                                                                         

Super dag, 8 mars 2010

Hej alla härliga bloggläsare, hoppas ni haft en bra dag.
Det har iaf jag haft. Jag vaknade runt 9 bredvid Becca. Vi låg & kolla på tv och prata. Tillsist slet vi oss upp ur sängen & åt god frukost. Vi gjorde oss iordning och jag hoppa in i duschen, efter det så satte vi på filmen Bröllopsfotografen, mkt bra film.
Efter typ 1 timme av filmen skulle jag åka hem till älskling, och vi gjorde inte så mkt, vi tog det mest lugnt för jag är så himla himla trött idag. Men det va mysigt, som vanligt såklart.
Nu har jag nästan nyss kommit hem , för älskling hade bestämt med jenki nu ikväll. Så jag har pratat lite med Moa och vi skulle nog hitta på något ikväll efter hennes ridträning, och jag har inte hästen idag. Utan min kära hästskötare Ida har honom idag, för jag är bara för allmänt lat.
Tror jag & Moa skulle ta lite foton ikväll, för hon hade uppdaterat sig på nån sida och hon har tillgång till fler verktyg av nåt slag..
Det ska iaf bli kul & jag ska sova hos henne bestämde vi, mys.
Nu kom Melle in i mitt rum, tror vi sätter på en film & myser lite eller så sätter vi på och spelar lite Wii.
Melvin bjuder på två söta bilder idag..under bilderna har jag en fråga till er..





Har ni Wii hemma , eller vill ni ha det ? ;)
                                                                                         


Hiss eller diss ?

Jaa nu har jag suttit och kollat lite på leggings. De nya leggingsen har börjat bli så olika, endel ser ut som träningsbyxor medans dom andra ser jätte bra ut. Så jag tänkte lägga in bilder på lite olika jag sett, sen får ni kommentera vad ni tycker. Ger ni leggingsen i år en, hiss eller diss ? Själv tror jag nog att jag ger en hiss.. ;)



¨



Kommentera nu ! Hiss eller diss ? ;)
                                                                                         

7 april

Hej alla läsare.
Idag vaknade jag runt 10 bredvid Emma. Vi gick upp och åt frukost, mums. Och sedan klädde jag om till stallkläder & åkte ut till stallet med Natta. Jag & Natta red ut en sväng i typ en timme, gud va varmt & skönt det börjar bli ute. Efter vi ridit så skulle det ta ett tag för mamma att hämta mig så jag smörjde lite, för det är inte ofta jag gör, haha.
Nu när jag är hemma tänkte jag göra ett enkelt inlägg & sen hoppa in i duschen för Maria ska komma hit. Vi ska väl komma på nåt roligt att göra, ska iaf träna lite inför våran danslektion vi ska ha för vår klass och en annan klass på skolan.
Jag får inte glömma att när jag kom hem från stallet så ropade min bror att jag hade fått paket på posten, hmm vad kunde det va? Jag tror jag skrivit i ett tidigare inlägg om att jag ahde vunnit en sak från Cosmopolitan ? Haha jaa nu har det paketet kommit, och ni ska få gissa vad som va i.



Så ni får en fråga: Vad tror ni att det va i paketet? Jag ger en ledtråd ;
Man kan använda det ofta, oftast roligt när man är flera & när det är dåligt väder ute...vad tror ni att det är ? ;)
                                                                                         

Cupcakes ! :D

Heej.
Nu har jag och Becca varit hos Emma & bakat cupcakes till emmas födelsedag. Det va grymt kul och allt började med att jag och Becca cykla dit. Då gick vi alla tre neråt & handlade lite som behövdes till baket. När vi kom hem så satte sig jag & Becca och började skulpturera saker av marsipan. Jag gjorde en Hello Kitty katt & ett körsbär..Becca gjorde en massa saker hiiihi.
Medans vi gjorde det så hade Emma redan gjort smeten till alla cupcake's.
Så vi fixade glasyren & dekorera dom fint med marsipan, strössel, kulor, godis, rosa florsocker & en massa söta saker.
Jag har tagit lite foton , eller nej jag tog en massa bilder. Men jag satte ihop alla till en stor bild. Jag & Becca gjorde hål i Emmas gulliga ballong mohahha, och så satt vi och tog helium & as garvade åt hur vi lät.
Efter det åt jag och Emma och sen tog vi Emmas dator, packa ner den och stack till mig. Becca åkte hem för att rida Newton, och jag och Emma sitter och fixar med ps. Vi ska nog sova inatt, vi får se..tror iaf att det blir så.
Jag ska självklart blogga mer ikväll...men nu bjuder jag på riktigt snygga bilder & ett enkelt cupcake-recept. (dock inte det vi använde, för vi använde emmas egna) ;)


                                                                                         


the Garden collection by HM (?!)

En väldigt tråkig collection (min kommentar) som HM gjort. Jag tycker att kläderna , (dom har jag inte lagt ut) jag tycker endel bara ser helt gräsliga ut. Jag hittade 2 saker på bilden ovan som jag tyckte såg "helt okej" ut. Så nae, den här collectionen va inge bra.
som sagt..gräsligt.

Vad tycker ni om collectionen ? ;)
                                                                                         

God morgon !

Heeej, inatt sov jag hos Becca & det va roligt.
Vi va väl inte uppe skit sent men ganska länge iaf. Vi spela spel på min iphone & satt vid datorn mest. Nu på morgonen låg vi och bara segade jätte länge tills våra magar skrek efter frukost så då drog vi oss upp och åt frukost, gott.
Igårkväll smsa Maja & fråga om hon fick rida Dee nån dag och idag blev ju perfekt att hon kund3e ta honom. Så Maja fick ta Dundee & jag och Becca får slappa massa mer. Emma ville baka födelsedags cupcakes med oss ett litet tag innan Becca ska till stallet.. så nu ska vi väl ringa & se om Emma är vaken, är hon inte det så ska hon upp med detsamma !
Jag ska självklart göra fler inlägg idag , men nu har jag iaf gjort ett så jag inte har dåligt samvete över det.

En fråga till er : Hur känner ni när ni skiter i att blogga en dag ? ;)

när jag ska ta hål i tungan & sen får byta smycke, vad ska jag ha då? ;)
                                                                                         

22.22

Hiihi jag gör ett sista inlägg idag och berättar vad som hände nu på kvällen.
Jag & Becca packa min grejer för jag ska sova hos henne inatt. Sen va vi hos henne ett tag & Emma kom sen. Vi hoppade studsmatta och tog en massa snygga bilder ;) Annars har jag och Becca suttit vid datorerna hela kvällen och mer blir det.
Jag skagöra ett kort inlägg..men det betyder inte att ni slipper kommentera för det ska ni ju, eller hur ? ;)
En fråga till er..vad ska ni göra nu på lovet ? :D
                                                                                         

Becca hos mig ( förvånade ? )

Ja nu sitter vi här, i min säng & bara mosar i oss godis , alltså som vanligt ;)
Efter mitt varma bad & dusch så fixa jag mig och la mig i min säng & glodde på tv och slappa :) Sen kunde varken casper eller Oliver va så Becca fick bli min reservplan hihi ;)
Men nää, hon är så rolig & snäll så det va klart jag ringde henne & fråga om vi skulle göra nåt.
Hon kom till mig medans jag satt vid datorn & fixa lite.
Jag sitter fortfarande här & kollar lite kläder på internet, jag älskar att shoppa ;)
Ikväll, senare ska vi nog neråt o äta nånstans..eller snarare jag ska äta..becca ä inte hungrig just nu , men hon lär va det sen..
Jag har faktiskt tagit mig nån minut till en bild på dagens halva outfit, men det va för att mysbyxorna är inget speciellt ;)hihi.
Och jag hade väldigt långtråkigt förut så jag satte ihop bilderna jag tog när Becca,Jennifer o jag satte upp studsmattan.
Efter jag & Becca ätit ikväll ska jag sova hos henne, kul hiihi.
Sen imorgon rider jag & efter det händer ingenting, nån som vill göra något skickar ett sms ! ;)




Jag vill ha en kamera, har ni någon ? Vilken ? ;)
                                                                                         

Vår skor ?

Nu när jag kollat runt på lite bloggar så tänkte jag , vad ska jag ha för skor snart ?
Funderar på converse , vad tycker ni?


Ska jag ha tjock sula eller dom mer platta ? I vilket fall ska jag ha blå eller svart ;)
kommentera ! :)
                                                                                         

God morgon.

God morgon , idag sov jag inte särskilt länge ;) jag och Becca skulle ut & rida, för hon skulle bort senare. Nu har jag kommit hem & är helt frusen ;) Nu håller jag på att fylla badkaret för att bada med Melle, sen ska jag hoppa in i duschen & gör mig iordning. Dagens outfit får bli väldigt enkelt. Det får bli en t-shirt från GANT & ett par mjukisbyxor , det får man ha när man är ledig.
Idag tror jag att jag skulle va med Casper o Oliver :D Oliver har inte svarat än..
Jag bloggar mer sen & alla glöm inte att kommentera ;)

En fråga till alla läsare: Vad ska ni göra idag ? ;)
                                                                                         

Härlig kväll ! ;)

Heej ;)
Nu är klockan typ halv 12 & jag va trött förut :D men nu har jag och Becca suttit och fixat med bloggarna & massa ;) jaa jag är faktiskt riktigt stolt över alla er läsare idag, tror ni lärt er vart kommentarknappen är ? ;) naaw, gulligt av er.
Imorgonbitti ska jag upp ganska tidigt och rida med Becca. Sen efter det blir det väl hem & duscha och äta. Tror jag skulle hitta på något med Casper & Oliver imorgon, hoppas väl på att Oliver kan ;)

Men när jag ändå är inne & gör ett inlägg så bjuder jag på den här gobiten :D kommentera vad ni tycker ! ;)


jag har massvis med sånna här cardigan ;) men dom ä så söta..
                                                                                         


ett snabbis inlägg ;)

Heej, förut drog jag till Becca, och då satte vi oss vid datorn. Efter ett tag kom Jennifer & då satte vi upp Beccas studsmatta ;) senare drog vi hem till mig & baka :D nu har vi suttit ett bra tag med de här grymt snygga bilden , hihi :) sen ska Becca hålla mig sällskap när jag solar & hon sover hos mig ikväll :)<3
härlig sommarbild ;)


Copycatsy ;)

Den här tjejen ger er en massa grymt snygga tips om hur man får likadan stil som kändisar , besök , kommentera & kolla hennes snygga blogg ! :D

http://copycatsy.blogg.se/


jag ska ju...

<---- långt VS kort --->
jag ska ju också klippa mig ? men nu vet jag inte om jag ska ha lite kortare eller om jag ska ha långt hår..? för jag klipte ju av mej 25 cm bara för att bli av med det svarta och ha brunt hår :) och nu när det är brunt... ska jag ha långt då? :) svårt, kommentera :)

Manikyr ;)


ska snart ringa & beställa tid för att göra iordning naglarna :) tror nog jag bestämmer runt den 22:e april för att då har jag lite mer pengar & min rabattkupong på manikyr har ännu inte gått ur ;) hihi.

Brukar ni göra iordning naglarna & isf var ? ;)

Grymt snygg blogg ! :)

Hör upp allihopa , den här bloggen ska ni läsa , för dom här tjejerna har en grymt snygg blogg ! :D

http://sofiericalways.blogg.se
http://sofiericalways.blogg.se
http://sofiericalways.blogg.se

God morgon.

Söndag idag, åh gud va skönt att man har en hel vecka lov nu med. Jag vaknade för bara ett litet tag sen & jag hamnade vid datorn. Börjar bli lite hungrig så jag ska nog äta strax.
Min familj åkte till stugan för ett tag sen & jag blir kvar här i åtvid. Jag ville ha med mig casper dit & han kunde inte så då strunta jag också i att hänga med, utan honom är det inte lika kul (L)
Han skulle va hemma med sin bror & jag vet inte om jag skulle va hemma med honom ? ajja han får väl skicka ett sms eller ringa om jag ska komma till honom :)
Gör han inte det så ville Becca leka med mig idag, det är ju kul det också :)
Annars i veckan har jag inget bestämt , så vem vill hitta på något nån dag ? Kommentera :)<3
                                                                                   

3 april.

Heeejheej.
Idag gick jag upp riktigt tidigt & jag va väldigt trött efter gårdagen. Vi hade verkligen jätte kul igår ! (L)
Ajja, jag gick iaf upp tidigt för att ha stalljour :/ den gick väldigt snabbt eftersom vi va 5 pers. När vi typ va klara så red jag Dundee i paddocken & det gick bra.
Efter det åkte mammi o jag hem, jag duschade och sedan åkte familjen till farmor & farfar och åt. Mormor va där med, 3vligt.
Mamma va gullig & tog insläppet så jag kunde va med älskling lite tidigare :) Han kom till mig nån gång vid halv 3, då va jag på studsmattan & spela på mobilen ;) hiihi, älskar min telefon (L)
Älskling & jag spela Wii, oxå lite basket på gatan o "tennis" :) hiihi.
Sen åkte han hem & åt :) Jag o mammi åkte & köpte pizza och jag hamna vid datorn efter det :) Ikväll blire bara tv & slappa med påskäggen (a) mår illa bara av att tänka på allt godis just nu haha ! :d
jag har en gullig kille :)<3
                                                                                             

Gold Sequin Dress


Urgullig klänning, som är normal, den är helt lagom fin & man kan använda den vid de mesta tillfällen :)
 449:-

Gucci.


Har faktiskt bestämt mig, whatever dom här kostar så ska jag ha dom. That's it, nästa gång jag är i Stockholm iaf :) vilket betyder, snart :)

1 april & 2 april.

Ciao.
Jag är just nu helt off på bloggen, men nu på lovet ska jag blogga, jag lovar :)<3
1 april va en torsdag & sista dagen i skolan innan lovet :) Dagen började med idrott & vi hade dans, haha det va väl inte tråkigt eller kul :) sen massa lektioner, men jag slutade ganska tidigt ändå,skönt (y)
Efter jag slutat åkte jag o emma hem tillsammans o åt :) sedan drog vi tillbaka till skolan för att va med Casper. När han slutat drog vi hem till mig igen & då fick han sitt påskägg (a) och vi spela Wii. Sen skulle Emma hem & då blev det massa mys med älskling :) puss.
När han åkte hem så vart det att bara göra sig iordning & sen lägga sig i sängen o kolla på tv, för jag va så trött :)
Och nu idag vaknade jag ändå ganska sent jämfört med vad jag brukar göra :) Har ätit frukost & fixat mig lite . Så då kom Becca & när jag bloggat klart ska vi spela Wii. Senare har jag insläpp i stallet & imorgonbitti har jag stalljour. Men jag längtar ändå tills imorgon för då ska jag va med älskling :)<3
Annars idag så ska jag träna ikväll, hoppas det kommer gå bra. Efter det skulle Alex,becca, Moa, moa, linn, kanske jossan o linnea hitta på nån grej hos mig ? hiihi =)
Jag ska köra en hiss & diss :)

                           påsken & påsklovet
                                                                                   
Jag ska inte ha nån diss idag utan jag ska bjuda på en smaskig sak som min garderob vill ha :D
hmm ganska tjatigt mönster, men med en helfärgad överdel til så blir det faktiskt väldigt snyggt , belive me  ! :D<3
                                                                                     

RSS 2.0