31 mars

Hej bloggen :)
I'm back , saknat mig ? whatever.
Nu ska jag väl ta & berätta om min vecka som ännu inte kommit så långt. Måndag så va jag med casper, oliver va med ett tag i början men sen drog han hem , så jag va med casper själv, mys <3
Tisdag va faktis inte så stressig som jag trodde att den skulle vara ! Men jag fick strunta i att kolla på älsklings träning för jag va tvungen att rida en långis :/ När jag red så red jag med Natta & det gick ju ahhaha väääldigt snabbt & jag trodde att Natta skulle flyga vilken sekund som helst haha :) aa gud asså. Idag så va dagen slapp & skolan va helt okej :) Min iphone funkar super & den ä väldigt bra att ha på rasterna & tråkiga lektioner (a) Efter skolan va jag med Becca. Först när jag slutat cykla vi hem till hennes farmor , för becca skulle få pengar av henne. Sen drog vi hem & åt toast haha, vi lyckades igen utan att bränna dom :) Sen spela vi massa Wii & satt vid datorn & kolla på tv. Sen va det dax för mig att äta o sen dra vidare till stallet :) Idag fick dee vila & jag tog hand om eddie oxå.
Nu på kvällen vetifan vad som händer asså..andra avenyn är ju sen. Men jag vet vad som händer, för Anton hade sett det redan ;o så han berättade :L Men jag kollade nyss igenom min mail :ooo typ inte gjort det på flera månader , o jag hittade ett mail från cosmopolitan ! :) där stod det att jag vunnit ett ****. Aa, HAHA det blir något riktigt kul att blogga om när den kommer på posten ;) OCH JAG SOM ALDRIG HAR TUR I TÄVLINGAR , HELT OTROLIGT  ! :D Jag har oxå varit duktig & mailat Gunnorp igen & frågat om jobb , för dom bad mig höra av mig i slutet av mars :)
Imorgon är 1 april , hmm jaa nii ;) ni vet inte vad jag ska lura er med, mohahaha :D
vi kör en fucking rejäl HISS o DISS idag då så jag får ta igen det jag missat i bloggandet ! :D


Isadora VibraLash mascara..:)

Jaa vikarier, o det är för dom fungerara lika bra som min klass gör utan lärare. Hur i helvete ska man kunna plugga till ett prov när man får veta det 2 dagar innan, fan omöjligt när man har ett liv utanför skolan, shiet.

-----
Taadaaa, jag , mamma o carl gör ett nytt försök, vi drar till London 11 maj , fan om vi skulle missa planet asså ;) det vore ödet :D


29 mars

asså shiet, jag e ledsen för att jag inte blogga alls igår, men serrrii, jag hinner inte just nu. Har typ sjukt mkt att göra & om jag uppdatera från igårmorse tills just nu så kan jag säga två saker : IPHOOONE :D och CASPER :D
love dom båda asså, såå nu har jag fått min lovely iphone,loveit .Och just nu sitter jag hos casper :) sen ska jag väl hem och göra nån läxa? aa tror det :D Ida har dee idag , jag rider dee imorgon :D pussshej, jag LOVAR att blogga jäääääättte jättte mkt på onsdag för imorgon äre ju tisdag = skit stressigt. :) pusshej.
                                                                                                   

lördagen den 27 mars

En lite påskig bild av emma haha :)
ciiao.
Idag vaknade jag hundra gånger imorse för att Moa högljudd söderstedt skulle till stallet & rida. Sen gick jag o emma upp vid 9 och åt frukost och sen drog vi till stallet :) Där så red jag dressyr i paddocken, det gick jätte bra, sen badade jag honom och smörjde alla grejjer & städa och fixa i stallet. Farmor kom med mat till oss :) vi va där ute i lite mer än 5 timmar, duktigt.
Sen kom vi hem & spelade lite Wii och hjälpte mamma med nån bild på melvin vi skulle ta med emmas kamera. Sen så hoppa jag in i duschen och där tillbringa jag många minuter, för guud va skönt det va :) klädde på mig oså...Efter det slängde sig emma på mig och gav mig massage , hmm jag sa inte ifrån haha (a) Nu kom Becca och vi ska spela Wii och ha roooligt :) imorgonbitti ska jag rida dee och sen vet jag inte vad som händer, kom med förslag? :D Det här blev ett kort och tråkigt inlägg om min dag , men jag bloggar mer imorgon ;)

Ingen hiss eller diss idag :)
så därför vill jag se om ni klarar att kommentera även fast jag inte skrivit nåt intressant, klarar ni det? :D
pussshej & jag älskar min casper (L)
                                                                                     

moa & emma :)

hahaha till vänster är jag som ni kanske ser, mitten emma & höger är moa ! :) kommentera vad ni tycker ! :D :D <3
hejhej.
För ett tag sen så kom emma oxå, vi har spelat massa Wii & haft skoj , men kvällen är ju ännu inte slut :o :D så vi ska ha massa mer skoj :) En bild som jag gjort på oss la jag in nu med, kommentera vad ni tycker ? =) pusshej.
                                                                                                                  

26 mars

hahah dagens bild säger väl allt ?! :D
Hejhej :D
Idag är det fredag, underbart ! Den här veckan har ju gått riktigt fort och det känns faktiskt som jag gjort väldigt många prov i skolan, på tal om skolan så var det ganska slappt idag. Dagen började som vanligt och jag gjorde fysik provet idag, det gick bra tror jah :L
aao, och snart bär det av till stallet med moa, som alla andra fredagar så har jag hoppträning för Lisa, hoppas det går bra :)
Efter det ska jag och moa va barnvakt till Melvin & Carl , mest melvin tror jag men men tyvärr missar vi nattinnebandyn :/ men vi ska spela Wii och ha kul ändå ! :)
Jag ska kanske göra ett till inlägg ikväll det beror på hur mkt tid jag får över ;)
Men jag kör på dagens hiss och diss nu ! :D
Dagens hiss gåår tiillll :
japp japp en sån här är det jag ska ha :) observera ska ha ! ;)
Och dagens diss:
 att va barnvakt är en riktid diss idag :)
                                                                                                                 

25 mars

jaa dagens bild blev jag faktis nöjd med :o aa jag kanske börjar lära mig något nu ? :)
dagens inlägg blir ett ganska normal-långt. Den började med att gå upp som vanligt, hade gympa & sen fler lektioner. Dagen gick ganska snabbt och imorgon är det fredag , med den ska jag spendera kvällen med Moa och vi ska ha mys och så..
Efter det här inlägget ska jag rida , hoppas emma eller nån vill rida, smsa om nån vill rida ut :) men sen ska jag hem, göra läxor, tror nog jag ska bada ikväll för det har jag tid med :) har bara 2 prov att plugga på till, det här kommer nog bli bra :)
På lördag händer ju ingenting :( smsa om nån vill göra något?
Nu känner jag att jag är skit mätt efter våfflorna jag åt, det är ju faktis våffel-dagen (a)

Jag saknar min älsklings casper massor, <3

dagens hiss:

när jag kom hem från skolan hade mamma & pappa köpt Wii , jäjj :D

istället för dagens diss ska jag fråga er alla läsare en fråga & ni ska kommentera ! :)
frågan är: vilken är eran favorit klädaffär / märke ? kommentera nu  ! :)
                                                                               

24 mars

haha dagens bild blev ju ganska smex ;)
ciao.
Idag vare onsdag vilket betyder jobbig dag men det va dä inte. Jag började som vanligt & vi hade nationellt engeslka prov och det va att skriva uppsats, inte jätte svårt direkt :)
Skoldagen gick fort, slapp, tråkig men jag tog ut komp på sista lektionen för det va Ps lektion. Sen drog jag & becca neråt och köpte Ben & jerry glass & lite smått å gott :L Nu har emma köpt min kavaj och den är skit fin ! :) 499 :- på bikbok (a)
När vi kom hem efter skolan o så åt vi glassen, gjorde  toast & vi lyckades ! :) sen blogga & kolla på andra avenyn som jag missa förra veckan men inte fått tid att kolla på (a)
Jag ska göra lite läxor, sen stallet,rida & privathästägarmöte, efter det hem äta,duscha,läxor & sen blir det andra avenyn och mera läxor. Som sagt är det ganska mkt just nu så det blir bara ett blogginlägg idag men det räcker ju. :)
Imorgon vet jag inte vad som händer, ingen har sagt nåt om att göra nåt så jag får väl se vad som händer, ska iaf rida på kvällen men men.

Dagens hiss :
gootttgott, jag & becca köpte det idag  ! :)
Dagens diss:
japp, jag har en riktg anledning till den här dissen, MIKA ! :o tack för snöbollen som rann rakt genom tröjan, kan säga att jag höll huvvet ganska kallt (a) ;)

Och den grymt älskade kavajen ska jag såklart blogga om imorgon  ! :D
pusshej.
                                                                                                                                                                              
                                                                                           

ett sista inlägg för dagen.



jaaa bilden säger faktiskt allting !
jag behöver en dag/kväll eller natt & bara fan ta o va mig själv för en stund. Och när jag snackar om mig själv så menar jah att bara göra en massa killsaker, för det är så sjukt mkt roligare,lättare och så jävla slappt att bara ligga vid tv-spelet/xboxet och bara sega omkring. hmm, aa ta inte illa upp killar, men ni måste ha det bra asså :) jag är verkligen avis ! :)
aa men men jag ska inte göra nån vanlig hiss eller diss idag utan HISSEN går till min pappa, som är bäst & så jäävla snäll ! :) han är så sjukt underbar som vill ge mig det jag pekar på, jag är inte bortskämd , jag bara råkade födas med nästan samma klädstil som min pappa ;) jaja, dissen ska bli till att det bara är 24 timmar på ett dygn, jag gillar't inte ! jag behöver mer tid, jag hinner inte med allting haha :) nae men förra veckan flöt allting på så jävla bra, jag klaga inte en enda gång , jag va fan skitglad :D eller jag är det nu oxå, men förra veckan va perfekt, såååå jag önskar den här veckan iaf blir liknande ? :) imorgon ska jag va med becca & vi ska va hos mig, chilla,blogga & kanske spela spel / tv-spel? aao, sen stallet & ta hand om pollarna & sedan blire privathästägarmöte ! :) jag måste plugga ocå, nae jag orkar inte det här asså, gud vad jag är skoltrött. Måste ha en assistent snart haha, nån som kan påminna mig om allt, och jaa nu kom jah på att jag skulle ta ut pengar förut till Emma :/ fuck. Men det får bli imorgonbitti påväg till skolan :) hoppas att kavajen finna kvar som emma ska köpa åt mig :D för om den gör det har jag nått nytt att blogga om , niiice  ! :)
+ att pappa la in extra pengar på kortet så jag kanske kan hitta på nåt kul i helgen? tror jag nog ! :)
mina fötter värker, för Dee vilade idag & då va jag ute och sprang med honom, helt fel skor och så ajjjajjj. men smärtan betyder ju säkert nånting :) aaoo byebye.

                                                                                                                                     


23 mars

hahaha sorry för den failade bilden :/
Hejjj idag är det stressig dag precis som alla andra tisdagar, dagen va slapp. Hade sovmorgon o dans oo aa. Jag ska göra ett snabbt inlägg nu så lägger jag in ett längre ikväll. :) Snart ska jag o Alex dra till sporthallen & se på caspers träning, eller jag vet inte vem alex ska kolla på menmen.
Sen blire stallet & rida med Natta. Jag har faktiskt gjort en bild till dagen idag men den vart vääldigt fail, och casper ...du är sjukt mkt sötare i verkligheten ska du veta :) det är bara jag som inte kan måla fint! :) Men jag bloggar mer sen :L pusshej.

                                                                                      

22 mars

hahabild av: liinnssaann.

Heejsan bloggen.
Idag va det måndag & dagen gick väldigt snabbt. Efter skolan drog jag hem och åt & fixa mig lite för jag o emma skulle dra in till stan :) vid 4 åkte vi in & vi gick på stan. Jag hittade massor snygga saker som jag och pappa ska in och köpa när han kommer hem :D
Runt 6 drog vi till Steve's och vi åt mat där, 3vligt :)
Efter det drog vi till tornby/ikano och kolla lite mer där :) jag hade inga pengar med mig för jag skulle bara leta upp en speciell sak som jag & pappa ska köpa :L när jag hittat den så hitta jag lite pengar i min väska så jag köpte en liten sak :) Sen halv 8 åkte vi hem med bussen, jag sov mot emma o hade det mys.
Imorgon är det tisdag & jag har sovmorgon till 5 över 10, underbart ! :) Sen efter skolan blir det plugg,sporthallen & sen rida. jag saknar min casper massvis (L)
Jag ska göra en dagens hiss & diss såklart :D
Meeeeen, idag ska jag göra hissen & NI ska kommentera vad ni tycker ska va dagens hiss :)

Dagens hiss :

dagens hiss blir att det snart är påsk & jag älskar att få påskägg ! :)

Dagens diss avgör era kommentarer ! :)
                                                              

Tjollahopp.


Bilden har JAG målat, o jag vill INTE att nån tar den och använder själv utan lov, för den där har jag jobbat med :oo -' bilden säger allt. '-

Men tjohejj då,
nu är klockan en aning för mkt haha, jag borde kanske sova..MEN...jag har en ursäkt till att jag är vaken. Jag har jobbat lite med deisgnen & den blev lite bättre & finare, vad tycker du? kommentera! :)
Jag tror inte jag kan skriva så mkt om kvällen för den tillbringades med Casper, mys<3
Jag har en enorm sommarlängtan & jag är supernöjd med bilden jag målat ! :D
Men jag slänger in en hiss & en diss nu, oxå en jääävligt snygg bikini från Hm som min garderob gärna vill ha :)

Dagens hiss :
jag är nog förälskad i den nya lokan , har ni smakat? kommentera ! :)

Dagens diss :
dagens diss går till smågodis som håller än pigg och fet året om! :)  smågodis? nejtack :)

Och sist så ska jag inte avslöja vilken bikini det är jag ska köpa mohahaha, för det lägger jag in när den är min :) ni får stå ut & vänta :) tror du att du vet vilken det är ? kommentera! :)
puss & godnatt ! 
                                                                                                            

21 mars

hej.
Inatt så sov jag hos casper, vi kollade på new  moon oså.
Idag har vi inte gjort så mkt, vi har bakat iaf :)
Imorgon är det skola & det kommer suga, har fortfarande No-provet kvar att göra sen jag sket i lektionen , ajja. :/
lägger in mer ikväll, typ hiss & diss osånt. pusshej.
                                                                    

heeejj.

heejjj o sorry för dåliga inlägg :/ dagen har varit toppen (y)
Började med att gå upp tidigt för att åka till Kinda & tävla. Första tävlingen på året och det betyder på hela 5 månader oxå ! :) min bebis & jag gick felfritt i CL & i Lc så rev vi ett hinder i fas 1 . naa det va inte så himla farligt men tråååkigt :/ aao men jag är super nöjd med dagen ! :)
När jag kom hem blev det duschen för mig , sköönt.
Nu har mamma o jag o mina brorsor varit & handlat godis & mat. Blev rån grillstugan hehe, gillar egentligen inte så mkt men det går ändå rätt snabbt :p
Sen ska jag sova över med älskling. :) <3
Dagens outfit haha va ju tävlingskläderna & nu på kvällen är det mysbyxor som gäller ! :)
En riktig hiss för Kinda idag , & en riktig diss på min mobil som suuuuger :L<3
                                                                               

besök dom bästa ;)

Besök dom näst bästa bloggarna ;) Becca & Emma.
Beccaliinder.blogg.se
Emmafreden.blogg.se

--------------
Vet i fan vartifrån jag fick idén men jag ska nog ha bloggen som en mode blogg, kanske inte direkt skriva & lägga ut allt mode men det som jag tycker är snyggt av modet nu ;)
kan börja med att lägga ut på en kavaj som är så grymt snygg, tyvärr klär jah mig inte så "snyggt" i det, men jag är nog ovan? aa pappa ska lära mig sa han ;) haha !


den är från ginatricot & kostar 349 kr. :)
                                                                              

19-03-10


Dagens outfit,är jeans & en enkel t-shirt mkt slappt o skönt ! :)
Jeans - Ginatricot
T-shirt - GANT
Halsband -  det gamla vanliga från glitter :/
så nästa tur till stan blir för smycken ! :)

Heeej.
Idag..fredag så jävla skönt, kan säga att jag är jävligt off & ovan på att blogga asså! Men idag va dagen väldiiigt bra, började normalt & lektionerna gick fort :) träffade älskling i skolan, myys.<3
Sen sista lektionen skulle vi ha No-prov men jag "mådde" dåligt och gick hem mohaha :)
Då drog jag o mammi in till stan & jag handla lite på hööks, jag köpte pälsglans & putshandduk? aa ngt som sög och det rekomenderar jag inte :L Seeeen, hämtade mormor & vi åkte tbx till åtvid. Då blev det byta om & åka ut till träningen med Alex. Träningen gick jätte bra o han va jätte fin :) Ikväll blir det chill framför tv:n med Alex & godisskålen (a) för imorgonbitti blir det tävling i Kinda, ingen förälder med mig :/ så får väl tjata massa på alex :p aao det ordnar sig, imorgon tänker jag va med min älskling & saknar honom :) pusssss.
aaa inte för att vara wannabe nån speciell men jag tänker oxå ha dagens hiss eller diss ;) Så här har vi det..

HISS!
orofluido är sjukt bra till håret & det hissar jag som fan !

Skönhetselixir Lyx, omedelbar glans för alla typer av hår.  Kostar 279 kr . :)

DISS
hööks putsduk till häst, som skulle göra hästen fin till tävling, hehe ljug lagom ;) 69 kr inte ens värt 1 kr :)
 
                                                                                                                         
                                                                                              


Ett snabbis inlägg.


Och ingen bild på dagens outfit blir det idag, fy på mig. :/



Ett snabbt snabbt inlägg blir det nu & kanske ett senare ikväll :)
Idag i skolan va det okej , ganska slappt nu, har ett prov imorgon kvar :)
Aa nu ska jag äta & sen va med Älskling, tror att Oliver kanske skulle va med idag? :D
Sen ikväll ska jag kolla på hans träning & efter det drar jag nog och solar. Idag har Ida Dee på lektionen, så jag får vänta tills imorgon, ett kort o snabbt inlägg blev det här, hatar stress ! :)<3
                                                                                       

ett kvällsinlägg.


En gammal bildfrån förra sommaren på babe & mig.
Det blir ett sista kvällsinlägg, Becca åkte hem sen , då blev det stallet. Idag så blev det att rida ut i 40 min & ride dressyr i paddocken i 50 min :L aao han börjar bli riktigt fin nu! Hoppas att det kommer gå superbra på tävlingarna i vår, jag har höga mål & krav i år :D
Annars har jag inte mkt att tillägga, jag älskar min casper mest av allt i hela världen, du är underbarast :)<3
                                                                                                  


chacha.


En enkel bild på dagens outfit, hade inte tid att ta på mig själv;)
Jeans - Ginatricot
Tunika - Young
Cardigan - GANT
Halsband - Glitter.



Chacha, idag så va det onsdag, och skola som vanligt :) Efter skolan va jag med Becca & hon hjälpte mig med min blogg, tack :L Men har ganska mkt kvar att fixa ;)
Igår va det stan med pappi & fick handla av mig lite :L det behövdes, här har jag skrivit vad jag köpte, tror inte jag missat nått :)
Jag köpte:
*T-shirt från GANT - 595 :-
*
Rosa Cardigan från GANT - 895:-
*
Hoodtröja från Peak Perfomance - 900:-
*Cardigan från Monki - 150:-
*T-shirt från Monki - 150:-
T-shirt från Monki - 180 :-
*En söt vanlig klänning från Young - 199 :-
*En klänning, som jag inte avslöjar vart jag köpte - 300 :-
*Taverno Bolero? xd VILA - 89.95 :-
*Leggings - HM - 100 :-
*Jeans leggings -  HM - 149.50 :-
*Troser , aa ni behöver inte veta :) 150 :-
*Linne - HM - 99 :-
*Rolling Stones T-shirt - HM - 149:-
*Hood tröja - Gina Tricot - 249:-
-----
Nöjd med allt fint ! Love it :L<3

                                                    

RSS 2.0